Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Издателят на 168 часа Венелина Гочева даде някои подробности

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgИздателят на 168 часа Венелина Гочева даде някои подробности
Коментари Харесай

Гочева за боя над Слави Ангелов: Някой опитва да тества държавата. Показаха ми ценоразпис на фенове на Левски и ЦСКА за побоища

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Издателят на " 168 часа " Венелина Гочева даде някои детайлности към побоя над основния редактор на медията Слави Ангелов и разкри какво е положението му.

" Целият побой е траял 30 секунди. Бих желала да съм била там. Да схвана какво е почувствал Слави, кого е видял. Той едно от нещата, които ми сподели, е, че един от нападателите го е снимал. Фактите: Вторник вечер той затваря новия брой на вестника, без да знае, че след минути ще се трансформира в първа страница на своя вестник. Първо го пресреща един човек, удря го, с маска на черепчета е. След което идват още двама души. В този миг един комшия погва единия нападател. След минути непознато момиче намира Слави. Счупен крайник, строшен нос, обезобразено лице. Не може да приказва. Това е Слави. Според мен най-тежкото не са физическите удари и болки, а прочувственото му положение. Той е доста прочувствен, макар че постоянно споделя, че не си е разрешавал страха да го цензурира в никакъв случай. Двамата сме преживявали доста вербални закани през тези 24 години откогато работим дружно. За първи път обаче следва физическа разпра. Той не е получавал вербална опасност от нито един външен човек, нито един обект на неговите мнения. Смятам обаче, че някой се пробва да тества страната по какъв начин ще се държи в такава обстановка. Не бих желал пробата да е позитивен и да покаже, че простака ни връща към 90-те години. Използвам, оправдавам се за този съществително тъпанар, само че това е от един коментар на Слави във връзка едно дълго негово едногодишно разследване край морето - екологично следствие. Та в действителност, това ще ни покаже по какъв начин ще се реши този проблем, дали ни е върнал към 90-те години. Всъщност, Слави 24 години се пробва тъкмо това да направи - да ни отдалечи от това време. Пишейки следствия, книги, правейки сюжети за документални и игрални филми. Всъщност, той се е пробва да ни отлепи от този свят и ще е доста тъпо в случай че се върнем към тази обстановка от 90-те ", сподели тя в предаването " Лице в лице " по БТВ.

Запитана дали имат съмнения от кого може да е пристигнала поръчката за нападението, Гочева отговори: " Ние още от вторник вечер подредихме всички тематики в 168 часа, извадихме всички мнения. Всъщност, Слави е един от създателите, който е най-четен в уеб страницата на " 24 часа ", в уеб страницата на " 168 часа ", най-коментиран във фейсбук. Темата за разораните дюни край Созопол, за пандизчии, които съдът пуска безусловно незаслужено - един от тях е спретнат преди време, Слави го е срещнал край дома си. Той е писал за казуса с подкупните лекари, за корумпираните служители. Всъщност, Слави написа за доста тематики. Не съм съгласна със съименика му Слави Трифонов, който през вчерашния ден сподели " Той е от изчезващата порода публицисти ". Не, Слави, той е от естествената порода публицисти - всички ние, които сме привикнали да си ревизираме обстоятелствата, да не се опасяваме от истината, да се дразним от всяко нещо, което нервира индивида до нас, да умеем да влезем във всяка едно обувка. Той написа един от най-силните мнения, когато нашите колежки в Българска национална телевизия изкараха Волен Сидеров от студиото. Той сподели, че това са мъжете дами. Пише за всичко, той не е единствено проверяващ публицист. От една година издава списание " Космос ", също по този начин и продуцира разнообразни телевизионни неща. Той е пъклен любопитен ".

" Не е изплашен. Той е доста прочувствен, въпреки и да не му проличава. Според мен има прочувствен срив, което е най-страшното. Онзи ден приказвах със брачната половинка му и тъй като го познаваме еднообразно добре, той ще желае да стигне до истината. Подозренията са доста, ние ги предоставихме на министъра на Министерство на вътрешните работи, даже преди да дойда в студиото разговарях с Младен Маринов. И той осъзнава, че това е тест.

 

В броя през днешния ден припомняме за случай от преди година, който е с сходен почерк - битият маркетингов шеф на Левски, което е станало по съвсем същия начин - с трима нападатели, с стоманени чукове. Дори недоумявам по какъв начин ти можеш да удряш крайници на един човек и с цел да си сигурен, че ще го обездвижиш, да го ръгаш и с ножове ", разяснява с болежка тя.

" Бях сюрпризирана през днешния ден от сътрудниците от престъпния отдел на " 24 часа ", които ми извадиха даже ценоразпис, който оферират почитатели на Левски и ЦСКА за побоища. Ако това е правилно, е доста ужасно. Защото цената на живота е някъде от 200 до 1000 лв.. Много ниско ", приключи Гочева.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР